Svět HORECA https://validator.w3.org/feed/docs/rss2.html Česko přitahuje čínské turisty i filmové štáby Transformácia, ktorá rozhodne o budúcnosti HoReCa sektora Tuzemská vína obstála v globální konkurenci O zimní sezóně v městských hotelech s Ondřejem Zajícem, ředitelem LH Hotels & Resorts Reforma školního stravování získává silnou podporu odborníků Aquapalace Praha získal prestižní ocenění Czech Superbrands 2025 GASTRO QUICK SERVICE 2025 – veletrh moderní rychlé gastronomie Jan Hotels kupuje Pentahotel Prague CPI Hotels otevírá nový exkluzivní hotel Mamaison v centru Budapešti Decanter World Wine Awards 2025 Prodej ledových nápojů v kavárnách trhá rekordy Patrik Škamla získal titul Barman roku 2024 Úspěch pro tuzemská vinařství Nová pražírna kávy Roberta Trevisana Úspěch, inovace a vášeň: Ján Kolkus a jeho vize pro Château Bela Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů Gastro Sweet Fest 2025 Automatizované kotle na pelety: Udržitelné a úsporné řešení pro hotely a penziony McDonald’s na Václavské náměstí má za sebou povedenou rekonstrukci Minit Bohemia roste a chce se prosadit i na retail trhu Jaroslav Kubaľa: Od hotelového marketingu po řízení mezinárodní divize PREMIUM STAR HOTELS MAKRO Czech Gastro Fest 2025: Šest světových kuchařských hvězd a špičky české gastronomie Česko mezi světovou kongresovou špičkou Na cestě k úspoře energie Inovace a personalizace: Tajemství úspěchu Allure Hotel & Residence Prague PL V segmentu profesionálních kávovarů sledujeme silný důraz na automatizaci a digitalizaci EN Zahraniční hosté se vracejí DE O nás Ceník inzerce Trendy v konferenčním nábytku: Inovace a komfort Stránka MailPoetu Ambiente Trends 25+: DEEP, REAL, EASE přináší radost z bydlení Heimtextil rozšiřuje nabídku a díky novým instalacím je bytový design vidět více než kdy dřív Veletrh Texcare 2024 předstuje inovace v péči o textil Nový originální bylinný likér z Mariánských Lázní Kdo poletí do Kolumbie? Střední Čechy lákají stále více turistů ze zahraničí Heimtextil Trends 25/26 přináší inspiraci pro udržitelnou budoucnost Více než šest společných chodů v restauraci Štangl Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů Green Good kompostér: Udržitelné odpadové hospodářství pro HORECA Spaní v hotelu: Nejen kvalitní postel, rozhoduje též osvětlení, povlečení i teplota v pokoji Ženy mění pravidla turismu HORECA HVIEZDY 2024 Novým ředitelem prodeje a provozu makro ČR se stal Marco Veroni Zmrzlina: Zákazníci očekávají chuťové variace a překvapení Káva, která dělá dojem – pokaždé