Svět HORECA https://validator.w3.org/feed/docs/rss2.html Česko přitahuje čínské turisty i filmové štáby Transformácia, ktorá rozhodne o budúcnosti HoReCa sektora Jan Hotels kupuje Pentahotel Prague CPI Hotels otevírá nový exkluzivní hotel Mamaison v centru Budapešti Decanter World Wine Awards 2025 Prodej ledových nápojů v kavárnách trhá rekordy Patrik Škamla získal titul Barman roku 2024 Úspěch pro tuzemská vinařství Gastro Sweet Fest 2025 Nová pražírna kávy Roberta Trevisana PL MAKRO Czech Gastro Fest 2025: Šest světových kuchařských hvězd a špičky české gastronomie Automatizované kotle na pelety: Udržitelné a úsporné řešení pro hotely a penziony Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů McDonald’s na Václavské náměstí má za sebou povedenou rekonstrukci Jaroslav Kubaľa: Od hotelového marketingu po řízení mezinárodní divize PREMIUM STAR HOTELS Minit Bohemia roste a chce se prosadit i na retail trhu Česko mezi světovou kongresovou špičkou EN DE O nás Úspěch, inovace a vášeň: Ján Kolkus a jeho vize pro Château Bela Ceník inzerce I malé pivo se počítá. Vlastně malý pivovar Stránka MailPoetu Nový originální bylinný likér z Mariánských Lázní Inovace a personalizace: Tajemství úspěchu Allure Hotel & Residence Prague Kdo poletí do Kolumbie? V segmentu profesionálních kávovarů sledujeme silný důraz na automatizaci a digitalizaci Trendy v konferenčním nábytku: Inovace a komfort Ambiente Trends 25+: DEEP, REAL, EASE přináší radost z bydlení Heimtextil rozšiřuje nabídku a díky novým instalacím je bytový design vidět více než kdy dřív Veletrh Texcare 2024 předstuje inovace v péči o textil Střední Čechy lákají stále více turistů ze zahraničí Heimtextil Trends 25/26 přináší inspiraci pro udržitelnou budoucnost Více než šest společných chodů v restauraci Štangl Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů Na cestě k úspoře energie Novým ředitelem prodeje a provozu makro ČR se stal Marco Veroni Green Good kompostér: Udržitelné odpadové hospodářství pro HORECA Zmrzlina: Zákazníci očekávají chuťové variace a překvapení Miroslav Krotký: Nadšení pro gastronomii a kvalitní suroviny jsou základem našeho úspěchu Servis prádla v hotelu: Trendem je udržitelnost, externí prádelna a pronájem prádla Spokojený hotelový host: Osobní přístup, kvalitní spánek i gastronomie a prémiové služby Spaní v hotelu: Nejen kvalitní postel, rozhoduje též osvětlení, povlečení i teplota v pokoji Ženy mění pravidla turismu HORECA HVIEZDY 2024 Souhlas se zpracováním osobních údajů Gastro Hradec Carving Cup objevil nové talenty GASTRO QUICK SERVICE 2025 – veletrh moderní rychlé gastronomie