Svět HORECA https://validator.w3.org/feed/docs/rss2.html Prádlo jako podceňované slabé místo hotelového provozu Accor získal globální ocenění za klimatickou iniciativu roku 2025 The Home by Pytloun Hotels Průzkum: Hotovost jako jistota i nutnost Fairmont Golden Prague získal dva MICHELIN Keys Michaela Severová: Představovat krásno má smysl Psala slohovky u Viewegha, časopisy vydává 20 let. Teď se zaměřuje na interiéry hotelů Ceník inzerce Letní sezóna v Česku – více turistů a delší pobyty Zima a déšť připravily gastro podniky o letní výdělky Vše stojí na důvěře a spolupráci Peter Duranský: Môj vzťah k slovenskej kuchyni je veľmi pozitívny už od detstva V barmanské soutěži Metaxa Twelve Cocktail Competition 2025 zvítězil Jan Lukas z českobudějovického Café Datel České hotely přilákaly rekordní investice v první polovině roku 2025 Lucie Reitingerová: Cestovní ruch potřebuje stabilitu i systémové změny České pivo 2025 a vítězství ležáku Zubr Gradus 12 Vedení Impact týmu McDonald’s se ujímá Alesia Mudzhyri EU podpoří projekt za 2,2 milionu EUR na podporu rostlinné stravy iNELS mění hotelnictví. Investice s návratností v horizontu jedné sezóny. Botanique Hotel Prague získal prestižní mezinárodní ocenění v oblasti udržitelnosti Startuje soutěž Vinařství roku 2025 Nenechte si ujít lahodný festival cukrářství, pekařství i moderní bistro scény Objevte osvětlení na veletrhu Light + Building Hostely a&o zveřejnily pololetní výsledky: Vzrostl počet hostů ze zahraničí Heimtextil 2026: představí trendy bytového textilu Do Česka přichází Sushi Circle Transformácia, ktorá rozhodne o budúcnosti HoReCa sektora Exotická dovolená v zimě je čím dál dostupnější Zahraniční hosté se vracejí Tuzemská vína obstála v globální konkurenci O zimní sezóně v městských hotelech s Ondřejem Zajícem, ředitelem LH Hotels & Resorts Reforma školního stravování získává silnou podporu odborníků Aquapalace Praha získal prestižní ocenění Czech Superbrands 2025 Česko přitahuje čínské turisty i filmové štáby Průzkum: Nejoblíbenější jídla Čechů? Káva, která dělá dojem – pokaždé GASTRO QUICK SERVICE 2025 – veletrh moderní rychlé gastronomie Jan Hotels kupuje Pentahotel Prague CPI Hotels otevírá nový exkluzivní hotel Mamaison v centru Budapešti Decanter World Wine Awards 2025 Prodej ledových nápojů v kavárnách trhá rekordy Patrik Škamla získal titul Barman roku 2024 Úspěch pro tuzemská vinařství Nová pražírna kávy Roberta Trevisana Komplexní příprava gastro provozu na zimní sezónu Gastro Sweet Fest 2025 Automatizované kotle na pelety: Udržitelné a úsporné řešení pro hotely a penziony Úspěch, inovace a vášeň: Ján Kolkus a jeho vize pro Château Bela Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů Bez strategické kontroly energií se dnes hotely neobejdou