Svět HORECA https://validator.w3.org/feed/docs/rss2.html Česko přitahuje čínské turisty i filmové štáby Fairmont Golden Prague získal dva MICHELIN Keys Transformácia, ktorá rozhodne o budúcnosti HoReCa sektora Michaela Severová: Představovat krásno má smysl Zima a déšť připravily gastro podniky o letní výdělky V barmanské soutěži Metaxa Twelve Cocktail Competition 2025 zvítězil Jan Lukas z českobudějovického Café Datel České hotely přilákaly rekordní investice v první polovině roku 2025 Lucie Reitingerová: Cestovní ruch potřebuje stabilitu i systémové změny České pivo 2025 a vítězství ležáku Zubr Gradus 12 Prádlo jako podceňované slabé místo hotelového provozu Psala slohovky u Viewegha, časopisy vydává 20 let. Teď se zaměřuje na interiéry hotelů Vedení Impact týmu McDonald’s se ujímá Alesia Mudzhyri EU podpoří projekt za 2,2 milionu EUR na podporu rostlinné stravy Heimtextil 2026: představí trendy bytového textilu iNELS mění hotelnictví. Investice s návratností v horizontu jedné sezóny. Botanique Hotel Prague získal prestižní mezinárodní ocenění v oblasti udržitelnosti Startuje soutěž Vinařství roku 2025 Vše stojí na důvěře a spolupráci Hostely a&o zveřejnily pololetní výsledky: Vzrostl počet hostů ze zahraničí Do Česka přichází Sushi Circle Zahraniční hosté se vracejí Reforma školního stravování získává silnou podporu odborníků Aquapalace Praha získal prestižní ocenění Czech Superbrands 2025 Jan Hotels kupuje Pentahotel Prague Exotická dovolená v zimě je čím dál dostupnější Průzkum: Nejoblíbenější jídla Čechů? Komplexní příprava gastro provozu na zimní sezónu Bez strategické kontroly energií se dnes hotely neobejdou Káva, která dělá dojem – pokaždé GASTRO QUICK SERVICE 2025 – veletrh moderní rychlé gastronomie PL Tuzemská vína obstála v globální konkurenci CPI Hotels otevírá nový exkluzivní hotel Mamaison v centru Budapešti Decanter World Wine Awards 2025 Prodej ledových nápojů v kavárnách trhá rekordy Patrik Škamla získal titul Barman roku 2024 Úspěch pro tuzemská vinařství Nová pražírna kávy Roberta Trevisana Úspěch, inovace a vášeň: Ján Kolkus a jeho vize pro Château Bela Gastro Sweet Fest 2025 Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů Automatizované kotle na pelety: Udržitelné a úsporné řešení pro hotely a penziony EN MAKRO Czech Gastro Fest 2025: Šest světových kuchařských hvězd a špičky české gastronomie McDonald’s na Václavské náměstí má za sebou povedenou rekonstrukci Jaroslav Kubaľa: Od hotelového marketingu po řízení mezinárodní divize PREMIUM STAR HOTELS Minit Bohemia roste a chce se prosadit i na retail trhu Česko mezi světovou kongresovou špičkou DE O zimní sezóně v městských hotelech s Ondřejem Zajícem, ředitelem LH Hotels & Resorts