Svět HORECA https://validator.w3.org/feed/docs/rss2.html Fairmont Golden Prague získal dva MICHELIN Keys Michaela Severová: Představovat krásno má smysl Zima a déšť připravily gastro podniky o letní výdělky Prádlo jako podceňované slabé místo hotelového provozu Psala slohovky u Viewegha, časopisy vydává 20 let. Teď se zaměřuje na interiéry hotelů Heimtextil 2026: představí trendy bytového textilu Ceník inzerce V barmanské soutěži Metaxa Twelve Cocktail Competition 2025 zvítězil Jan Lukas z českobudějovického Café Datel České hotely přilákaly rekordní investice v první polovině roku 2025 Lucie Reitingerová: Cestovní ruch potřebuje stabilitu i systémové změny České pivo 2025 a vítězství ležáku Zubr Gradus 12 Vedení Impact týmu McDonald’s se ujímá Alesia Mudzhyri EU podpoří projekt za 2,2 milionu EUR na podporu rostlinné stravy Vše stojí na důvěře a spolupráci iNELS mění hotelnictví. Investice s návratností v horizontu jedné sezóny. Botanique Hotel Prague získal prestižní mezinárodní ocenění v oblasti udržitelnosti Startuje soutěž Vinařství roku 2025 Hostely a&o zveřejnily pololetní výsledky: Vzrostl počet hostů ze zahraničí Do Česka přichází Sushi Circle Exotická dovolená v zimě je čím dál dostupnější Průzkum: Nejoblíbenější jídla Čechů? MAKRO Czech Gastro Fest 2025: Šest světových kuchařských hvězd a špičky české gastronomie Nenechte si ujít lahodný festival cukrářství, pekařství i moderní bistro scény Zahraniční hosté se vracejí Tuzemská vína obstála v globální konkurenci O zimní sezóně v městských hotelech s Ondřejem Zajícem, ředitelem LH Hotels & Resorts Reforma školního stravování získává silnou podporu odborníků Objevte osvětlení na veletrhu Light + Building Aquapalace Praha získal prestižní ocenění Czech Superbrands 2025 Decanter World Wine Awards 2025 Bez strategické kontroly energií se dnes hotely neobejdou Komplexní příprava gastro provozu na zimní sezónu Česko přitahuje čínské turisty i filmové štáby Transformácia, ktorá rozhodne o budúcnosti HoReCa sektora Jan Hotels kupuje Pentahotel Prague CPI Hotels otevírá nový exkluzivní hotel Mamaison v centru Budapešti Prodej ledových nápojů v kavárnách trhá rekordy Gastro Sweet Fest 2025 Patrik Škamla získal titul Barman roku 2024 Úspěch pro tuzemská vinařství Nová pražírna kávy Roberta Trevisana Úspěch, inovace a vášeň: Ján Kolkus a jeho vize pro Château Bela Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů McDonald’s na Václavské náměstí má za sebou povedenou rekonstrukci Jaroslav Kubaľa: Od hotelového marketingu po řízení mezinárodní divize PREMIUM STAR HOTELS Automatizované kotle na pelety: Udržitelné a úsporné řešení pro hotely a penziony Minit Bohemia roste a chce se prosadit i na retail trhu Česko mezi světovou kongresovou špičkou Káva, která dělá dojem – pokaždé GASTRO QUICK SERVICE 2025 – veletrh moderní rychlé gastronomie