PL EN Úspěch, inovace a vášeň: Ján Kolkus a jeho vize pro Château Bela MAKRO Czech Gastro Fest 2025: Šest světových kuchařských hvězd a špičky české gastronomie Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů McDonald’s na Václavské náměstí má za sebou povedenou rekonstrukci Jaroslav Kubaľa: Od hotelového marketingu po řízení mezinárodní divize PREMIUM STAR HOTELS Minit Bohemia roste a chce se prosadit i na retail trhu Česko mezi světovou kongresovou špičkou DE O nás Ceník inzerce Trendy v konferenčním nábytku: Inovace a komfort Stránka MailPoetu Ambiente Trends 25+: DEEP, REAL, EASE přináší radost z bydlení Nový originální bylinný likér z Mariánských Lázní Kdo poletí do Kolumbie? Střední Čechy lákají stále více turistů ze zahraničí Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů Ženy mění pravidla turismu HORECA HVIEZDY 2024 Heimtextil rozšiřuje nabídku a díky novým instalacím je bytový design vidět více než kdy dřív Veletrh Texcare 2024 předstuje inovace v péči o textil V segmentu profesionálních kávovarů sledujeme silný důraz na automatizaci a digitalizaci Na cestě k úspoře energie Novým ředitelem prodeje a provozu makro ČR se stal Marco Veroni Inovace a personalizace: Tajemství úspěchu Allure Hotel & Residence Prague Green Good kompostér: Udržitelné odpadové hospodářství pro HORECA Zmrzlina: Zákazníci očekávají chuťové variace a překvapení Heimtextil Trends 25/26 přináší inspiraci pro udržitelnou budoucnost Více než šest společných chodů v restauraci Štangl Spaní v hotelu: Nejen kvalitní postel, rozhoduje též osvětlení, povlečení i teplota v pokoji Miroslav Krotký: Nadšení pro gastronomii a kvalitní suroviny jsou základem našeho úspěchu Servis prádla v hotelu: Trendem je udržitelnost, externí prádelna a pronájem prádla Spokojený hotelový host: Osobní přístup, kvalitní spánek i gastronomie a prémiové služby I malé pivo se počítá. Vlastně malý pivovar Gastro Hradec Carving Cup objevil nové talenty Hilton Prague byl jmenován nejlepším hotelem v České republice MAKRO CZECH GASTRO FEST navštívilo 15 000 lidí Nejlepší nealkoholický koktejl světa namíchal Martin Vogeltanz Lov velikonočních vajíček a zdobení kraslic v Mandarin Oriental, Prague Přejmenování NH Hotel Group na Minor Hotels Europe & Americas Žijeme gastronomií Automatizované kotle na pelety: Udržitelné a úsporné řešení pro hotely a penziony Souhlas se zpracováním osobních údajů Společenské setkání odborníků z gastra v Le Palais Art Hotel Prague Kotlíkové guláše provoněly Jílové u Prahy Triumf šéfkuchařů má jméno METRO Chef IKA 2024: Novým olympijským vítězem v kategorii národních týmů se stalo Finsko Gastro Sweet Fest 2025