Svět HORECA https://validator.w3.org/feed/docs/rss2.html Zima a déšť připravily gastro podniky o letní výdělky V barmanské soutěži Metaxa Twelve Cocktail Competition 2025 zvítězil Jan Lukas z českobudějovického Café Datel České hotely přilákaly rekordní investice v první polovině roku 2025 Lucie Reitingerová: Cestovní ruch potřebuje stabilitu i systémové změny České pivo 2025 a vítězství ležáku Zubr Gradus 12 Heimtextil 2026: představí trendy bytového textilu Vedení Impact týmu McDonald’s se ujímá Alesia Mudzhyri iNELS mění hotelnictví. Investice s návratností v horizontu jedné sezóny. EU podpoří projekt za 2,2 milionu EUR na podporu rostlinné stravy Vše stojí na důvěře a spolupráci Hostely a&o zveřejnily pololetní výsledky: Vzrostl počet hostů ze zahraničí Do Česka přichází Sushi Circle Exotická dovolená v zimě je čím dál dostupnější Psala slohovky u Viewegha, časopisy vydává 20 let. Teď se zaměřuje na interiéry hotelů Zahraniční hosté se vracejí O zimní sezóně v městských hotelech s Ondřejem Zajícem, ředitelem LH Hotels & Resorts Průzkum: Nejoblíbenější jídla Čechů? Botanique Hotel Prague získal prestižní mezinárodní ocenění v oblasti udržitelnosti Komplexní příprava gastro provozu na zimní sezónu Bez strategické kontroly energií se dnes hotely neobejdou Káva, která dělá dojem – pokaždé PL Startuje soutěž Vinařství roku 2025 EN Tuzemská vína obstála v globální konkurenci Reforma školního stravování získává silnou podporu odborníků Česko přitahuje čínské turisty i filmové štáby Transformácia, ktorá rozhodne o budúcnosti HoReCa sektora Jan Hotels kupuje Pentahotel Prague CPI Hotels otevírá nový exkluzivní hotel Mamaison v centru Budapešti Decanter World Wine Awards 2025 Prodej ledových nápojů v kavárnách trhá rekordy Gastro Sweet Fest 2025 Patrik Škamla získal titul Barman roku 2024 Úspěch pro tuzemská vinařství Nová pražírna kávy Roberta Trevisana Úspěch, inovace a vášeň: Ján Kolkus a jeho vize pro Château Bela Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů McDonald’s na Václavské náměstí má za sebou povedenou rekonstrukci Jaroslav Kubaľa: Od hotelového marketingu po řízení mezinárodní divize PREMIUM STAR HOTELS Automatizované kotle na pelety: Udržitelné a úsporné řešení pro hotely a penziony Minit Bohemia roste a chce se prosadit i na retail trhu Česko mezi světovou kongresovou špičkou MAKRO Czech Gastro Fest 2025: Šest světových kuchařských hvězd a špičky české gastronomie GASTRO QUICK SERVICE 2025 – veletrh moderní rychlé gastronomie DE Aquapalace Praha získal prestižní ocenění Czech Superbrands 2025 O nás Ceník inzerce Prádlo jako podceňované slabé místo hotelového provozu