Svět HORECA https://validator.w3.org/feed/docs/rss2.html Na cestě k úspoře energie Česko přitahuje čínské turisty i filmové štáby Transformácia, ktorá rozhodne o budúcnosti HoReCa sektora Jan Hotels kupuje Pentahotel Prague CPI Hotels otevírá nový exkluzivní hotel Mamaison v centru Budapešti Decanter World Wine Awards 2025 Prodej ledových nápojů v kavárnách trhá rekordy Patrik Škamla získal titul Barman roku 2024 Úspěch pro tuzemská vinařství Nová pražírna kávy Roberta Trevisana Gastro Sweet Fest 2025 Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů Automatizované kotle na pelety: Udržitelné a úsporné řešení pro hotely a penziony Úspěch, inovace a vášeň: Ján Kolkus a jeho vize pro Château Bela PL EN MAKRO Czech Gastro Fest 2025: Šest světových kuchařských hvězd a špičky české gastronomie McDonald’s na Václavské náměstí má za sebou povedenou rekonstrukci Jaroslav Kubaľa: Od hotelového marketingu po řízení mezinárodní divize PREMIUM STAR HOTELS Minit Bohemia roste a chce se prosadit i na retail trhu Česko mezi světovou kongresovou špičkou DE O nás Novým ředitelem prodeje a provozu makro ČR se stal Marco Veroni Ceník inzerce Stránka MailPoetu Ambiente Trends 25+: DEEP, REAL, EASE přináší radost z bydlení Střední Čechy lákají stále více turistů ze zahraničí Praha za první čtvrtletí roku přivítala téměř 1,6 milionu turistů Ženy mění pravidla turismu HORECA HVIEZDY 2024 Trendy v konferenčním nábytku: Inovace a komfort V segmentu profesionálních kávovarů sledujeme silný důraz na automatizaci a digitalizaci Inovace a personalizace: Tajemství úspěchu Allure Hotel & Residence Prague Green Good kompostér: Udržitelné odpadové hospodářství pro HORECA Heimtextil Trends 25/26 přináší inspiraci pro udržitelnou budoucnost Více než šest společných chodů v restauraci Štangl Spaní v hotelu: Nejen kvalitní postel, rozhoduje též osvětlení, povlečení i teplota v pokoji Heimtextil rozšiřuje nabídku a díky novým instalacím je bytový design vidět více než kdy dřív Veletrh Texcare 2024 předstuje inovace v péči o textil I malé pivo se počítá. Vlastně malý pivovar Zmrzlina: Zákazníci očekávají chuťové variace a překvapení Nový originální bylinný likér z Mariánských Lázní Miroslav Krotký: Nadšení pro gastronomii a kvalitní suroviny jsou základem našeho úspěchu Servis prádla v hotelu: Trendem je udržitelnost, externí prádelna a pronájem prádla Spokojený hotelový host: Osobní přístup, kvalitní spánek i gastronomie a prémiové služby Souhlas se zpracováním osobních údajů Gastro Hradec Carving Cup objevil nové talenty Hilton Prague byl jmenován nejlepším hotelem v České republice Kdo poletí do Kolumbie?