Aktuálně:
Komplexní příprava gastro provozu na zimní sezónu
Káva, která dělá dojem – pokaždé
O zimní sezóně v městských hotelech s Ondřejem Zajícem, ředitelem LH Hotels & Resorts
Reforma školního stravování získává silnou podporu odborníků
Aquapalace Praha získal prestižní ocenění Czech Superbrands 2025
Moderní jídelna
Gastronomie
Hotelnictví
Osobnosti
Cestování
Bar
IMG_9917w
← Previous
Next →
You May Also Like
Co je u nás nového? Tibor Nyitray, prezident Svazu vinařů
24. 5. 2018
Redakce Svět HORECA
Komentáře nejsou povolené
u textu s názvem Co je u nás nového? Tibor Nyitray, prezident Svazu vinařů
Důležitý je především osobní přístup ke klientovi
8. 10. 2019
Redakce Svět HORECA
Komentáře nejsou povolené
u textu s názvem Důležitý je především osobní přístup ke klientovi
Podzimní Sbírka potravin vynesla rekordních 624 tun zboží
17. 11. 2023
Redakce Svět HORECA
Komentáře nejsou povolené
u textu s názvem Podzimní Sbírka potravin vynesla rekordních 624 tun zboží